Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Σοκ από την ομολογία του δράστη. Μου ήρθε και το έκανα


Μου ήρθε και το έκανα. Θα με αναγνώριζε και γι’ αυτό την έκαψα!
Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του δράστη που βίασε και σκότωσε με βασανιστικό τρόπο την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο «δράκος της Ξάνθης», ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου, που από την αρχή θεωρούνταν ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, λύγισε υπό το βάρος της ανάκρισης και των συντριπτικών ενοχοποιητικών στοιχείων και ομολόγησε την ενοχή του στους αστυνομικούς.

Η άγρια δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου, κόρης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, έχει προκαλέσει ρίγος και ανατριχίλα στο πανελλήνιο, με τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τελικά, μετά από ολονύκτιες ανακρίσεις η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου Χρήστου Παπάζογλου που ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του, ενώ παραδέχθηκε με πρωτοφανή κυνισμό στις αρχές ότι έβαλε φωτιά στην άτυχη 34χρονη γιατί φοβόταν ότι θα τον αναγνώριζε. Οπως αποδείχθηκε στη διάρκεια της προανάκρισης, ο αδίστακτος δράστης αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί ότι σκότωσε εκείνος την 34χρονη. Τα μεσάνυχτα όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, αν και στη συνέχεια φέρεται να αναίρεσε τα όσα είπε, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Εξάλλου, δεν είχε να δώσει πειστική εξήγηση για το κινητό της 34χρονης, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του, ούτε για το αποτύπωμα που εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε αυτοκίνητο στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα. Καθοριστική για τη σύλληψη του 27χρονου στάθηκε επίσης η μαρτυρία υπαλλήλου εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας, ο οποίος τον είχε δει να κινείται μεθυσμένος στην οδό 40 Εκκλησιές, περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα του μοιρ [Η άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.] ραίου πρωινού, αλλά και το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που τον δείχνει να κινείται στην περιοχή όπου κινήθηκε η άτυχη Ζωή με τη φίλη της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ http://news-tips-shop.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...