Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑEΡΟΜΑΧΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ON CAMERA!!


Σκηνές από αερομαχίες που λες και βγήκαν από την κινηματογραφική τριλογία “Star Wars”
διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Διάστημα και καταγράφηκαν από ερασιτέχνες αστρονόμους! Τα βίντεο καταγράφηκαν την ίδια ημέρα από διαφορετικούς ανθρώπους σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων και είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικά.

Το πρώτο βίντεο κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο στις 28 Δεκεμβρίου ο Elijah Prychodzko, ένας κάτοικος του Sacramento στην Καλιφόρνια ο οποίος είδε στον ουρανό ένα φωτεινό αντικείμενο με το τηλεσκόπιό του.
Όταν είδε ένα άλλο αντικείμενο να πλησιάζει σε τροχιά γύρω του, άρχισε να το μαγνητοσκοπεί με το smart phone του, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στον ανιψιό του να τραβήξει κι εκείνος ένα δεύτερο βίντεο. Μόλις συνέδεσε το κινητό στο τηλεσκόπιο, το πρώτο αντικείμενο εξερράγη!
Ο Prychodzko ενημέρωσε με μήνυμα στο Facebook τον ρεπόρτερCody Stark από την εκπομπή «Good Day Sacramento» του τηλεοπτικού δικτύου CBS13 ότι είχε στη διάθεσή του ένα υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς.
Ο ρεπόρτερ απευθύνθηκε στον αστροφυσικό Στίβεν Μοράν, του έστειλε το βίντεο και του ζήτησε να εξηγήσει πού οφείλεται το φαινόμενο. Εκείνος απάντησε:
«Δεν αναγνωρίζω την έκρηξη αυτή ως κάποιο γνωστό αστρονομικό φαινόμενο και εκτιμώ ότι δεν είναι τέτοιο».
Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...