Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Μάθε πώς μια γυναίκα σε... μαντρώνει στο Facebook!


Το facebook είναι -δυστυχώς- ένα μεγάλο κομμάτι ολοένα και περισσότερων σχέσεων εκεί έξω...


Και δεν μιλώ καν για τα ζευγάρια που γνωρίζονται online λόγω mutual friends και τα φτιάχνουν πρώτα από το chat και μετά από κοντά.

Αναφέρομαι στα ζευγάρια που, αφού τα έφτιαξαν, είπαν (κακώς, κάκιστα) να γίνουν φίλοι και στο facebook. Κορόιδο, γαμπρέ (του fb).

Τα κορίτσια είναι όντα διεκδικητικά. Το θυμήθηκες και την τελευταία φορά που “τράκαρες” μια παλιά σου συμμαθήτρια (που, btw έχει εξελιχθεί σε καλή περίπτωση) και η φίλη σου που είχε πάει για τσιγάρα, γύρισε δίπλα σου πιο γρήγορα κι απ’ ότι ο Μπολτ γυρίζει διαφημίσεις, έεε, τρέχει τα 100 μ.

Οι γυναίκες σε θεωρούν ιδιοκτησία, κτήμα τους, αγορασμένο. Καμία δεν μπορεί να το καταπατά χωρίς τη σχετική άδεια. Στο facebook που τα πράγματα είναι πολύ πιο χαλαρά απ’ ό,τι έξω (δεν γίνεται να γνωρίζει και τις 283 “φίλες” σου), το κορίτσι σου νιώθει να απειλείται από παντού. Μπορεί να μπερδέψει την πρώτη σου ξαδέρφη με την πρώτη σου γκόμενα. Δεν έχει σαφή εικόνα, γι’ αυτό παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Σας παρουσιάζουμε τους συνηθέστερους τρόπους, με τους οποίους μια γκόμενα “ελέγχει την περιοχή”, κάτι σαν dealer σε συγκεκριμένη area. Όσο πιο πολλά εντοπίσεις και στη δική σου περίπτωση, τόσο πιο ιντερνετικά unavailable θεωρείσαι. Περαστικά.
Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...